(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

de zon in de Provence

2021

de diversiteit van de weergave van de zon in het zuiden van Frankrijk: fel, veel licht en warm.

Donna

2018

Leunende Donna, genietend van het leven.

voor zich uit starend

2018

De minimale vorm geeft rust weer die nodig is om na de denken , te staren, voor zich uit te dromen.

!e ontmoeting na dating

2017

Indien je na dating de persoon ontmoet weet je niet hoe die eruit ziet. Met herkenningstekens (hoeden) lukt het wel. En hoe pak je het vervolgens aan?!

cubus

2016

De 6 facetten van de cubus tonen alle een verschillend beeld en diepte; mensen hebben ook vele "facetten" in hun karacter opgesloten.

fijn besnaard

2016

Een beeld van roze albast dat besnaard is aan beide kanten. Twee mensen kunnen hun leven fraai op elkaar afstemmen om blijvend gelukkig te zijn.

Immunotherapie

2016

Immunotherapie is gemaakt in opdracht van de OECI en beelt deze vorm van behandeling bij kanker uit. Door een medicament toe te dienen (element  2) dat interfereert met de kankercel (element 1) wordt eveneens ons immuun systeem (element 3) gestimuleerd om de kankercel te doden. Het is aan de prijs winnaar gegeven die erg veel gedaan bereikt heeft op dat gebied.

Torso schaatster

2015

Torso van een schaatster. Roze marmer.

Verbonden

2015

Verbonden betekent dat 2 mensen met elkaar verbonden zijn doch elkaar ook vrij laten (zie ruimte in het beeld)

Vrijheid in samen zijn

2015

het beeld betekent Samen in vrijheid kunnen leven

Punt en komma

2013

Punt en komma zijn of samen of onafhankelijk van elkaar maar altijd nodig om een onderbreking te maken in hetgeen uitgedrukt moet worden: nadenken. Gemaakt in opdracht voor de OECI (www.oeci.org) Unicum

Aan het strand

2010

Deze vrouw  zit heerlijk te lezen in de zon, aan het  strand, ondanks alle drukte.Beeld wordt 7 keer gegoten.

Aan het Verleiden

2010

Een vrouwelijk lichaam van Pyrenees marmer ; door de houding is de poging tot het verleiden te zien.

op vakantie

2010

Languit lezend in de zon met een hoed op, genietend van de vakantie; wordt 6 x gegoten

2 gezichten

2009

Twee Gezichten gemaakt van graniet : van beide kanten is er een ander gezicht met een andere uitdrukking te zien; en het haar wappert in de wind.  

Samen opgerold

2009

Alhoewel dit beeld in 1e instantie doet denken aan een schelp, is het een uiting van twee ineen gerolde vormen (lichamen?). De steen is groen serpentijn en kan buiten blijven staan.

Fossiel

2007

Abstract beeld van hard kalksteen. Door de verschillende manieren van bewerken van de steen komen er zeer bijzondere effecten naar voren. Hiermee krijgt het beeld zijn eigen dynamiek.

Meermin

2007

Een vrouwenbeeld dat door het soort steen, albast, een wat transparant aspect krijgt: een beetje ongrijpbaar, mysterieus.

Inzicht

2006

Inzicht blijft fascineren. Het biedt diepte, het is dynamisch, het lijkt op een bloem maar het is het oog dat de wereld bekijkt op verschillende manieren. Het bronzen beeld is een bol die zeer fraai is gepatineerd. In totaal worden er 6 van gegoten.

Topontmoeting

2006

In Topontmoeting kan men allerlei verschillende lichamelijke aanrakingen  en houdingen veronderstellen. De uitdrukking komt extra goed tot z'n recht doordat  de kleur van en tekeningen in de steen (serpentijn) optimaal zijn benut.

Vreemde Vogel

2006

De Vreemde Vogel lijkt op een eend, is dapper en trots zoals ook mensen kunnen zijn. Het is van een licht roze kalksteen gemaakt dat op verschilende manieren bewerkt is. 

Torso

2005

Een bronzen vrouwen torso; de vrouw kijkt om zich heen. Vooralsnog een unicum.