Steen geeft nog een extra dimensie aan het beeld door zijn hardheid, kleur, schijn en glans.

uit 2006 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Mummie

2020

Mummie: beeld van marmer uit centraal Pyreneeën.

Njord

2020

Figuratief gezicht van een heerser, Njord is de germaanse/Friese god van de Waddenzee, meren en rivieren. De steen is gelaagd, de kleuren komen van de verschllende metalen die in de steen aanwezig zijn ( koper, ijzer, ...), afkomstig van de oostkant van de Pyreneeën.

verrast

2020

Een gestyleerd gezicht van marmer uit het centrale gedeelte van de Pyreneeën.

voor zich uit starend

2018

De minimale vorm geeft rust weer die nodig is om na de denken , te staren, voor zich uit te dromen.

Ontplooiing

2015

van foetus naar baby die eerst opgerold in de baarmoeder doch na de geboorte zich uitstrekt. De figuurlijke betekenis is zich ontpooing in de rest van het leven, zich ontpoppen.

Verbonden

2015

Verbonden betekent dat 2 mensen met elkaar verbonden zijn doch elkaar ook vrij laten (zie ruimte in het beeld)

fijn besnaard

2016

Een beeld van roze albast dat besnaard is aan beide kanten. Twee mensen kunnen hun leven fraai op elkaar afstemmen om blijvend gelukkig te zijn.

Vrijheid in samen zijn

2015

het beeld betekent Samen in vrijheid kunnen leven

Torso schaatster

2015

Torso van een schaatster. Roze marmer.

Aan het Verleiden

2010

Een vrouwelijk lichaam van Pyrenees marmer ; door de houding is de poging tot het verleiden te zien.

2 gezichten

2009

Twee Gezichten gemaakt van graniet : van beide kanten is er een ander gezicht met een andere uitdrukking te zien; en het haar wappert in de wind.  

Samen opgerold

2009

Alhoewel dit beeld in 1e instantie doet denken aan een schelp, is het een uiting van twee ineen gerolde vormen (lichamen?). De steen is groen serpentijn en kan buiten blijven staan.

Fossiel

2007

Abstract beeld van hard kalksteen. Door de verschillende manieren van bewerken van de steen komen er zeer bijzondere effecten naar voren. Hiermee krijgt het beeld zijn eigen dynamiek.

Meermin

2007

Een vrouwenbeeld dat door het soort steen, albast, een wat transparant aspect krijgt: een beetje ongrijpbaar, mysterieus.

Topontmoeting

2006

In Topontmoeting kan men allerlei verschillende lichamelijke aanrakingen  en houdingen veronderstellen. De uitdrukking komt extra goed tot z'n recht doordat  de kleur van en tekeningen in de steen (serpentijn) optimaal zijn benut.

Vreemde Vogel

2006

De Vreemde Vogel lijkt op een eend, is dapper en trots zoals ook mensen kunnen zijn. Het is van een licht roze kalksteen gemaakt dat op verschilende manieren bewerkt is.