De beelden worden eerst gemaakt van was, klei, gips of andere materialen. Vervolgens wordt deze gegoten in brons door de bronsgieter.

uit 2005 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Coco

2020

Coco: sjiek, trots en uitdagende houding

Donna

2018

Leunende Donna, genietend van het leven.

!e ontmoeting na dating

2017

Indien je na dating de persoon ontmoet weet je niet hoe die eruit ziet. Met herkenningstekens (hoeden) lukt het wel. En hoe pak je het vervolgens aan?!

de Reünie

2015

De ontmoeting op een bankje van vrinedinnen die allen een andere hoed ophebben en anders op de bank zitten; dat laatste is met enige verbeelding te zien aan hoe de schoen is gepositioneerd.

cubus

2016

De 6 facetten van de cubus tonen alle een verschillend beeld en diepte; mensen hebben ook vele "facetten" in hun karacter opgesloten.

Inzicht

2006

Inzicht blijft fascineren. Het biedt diepte, het is dynamisch, het lijkt op een bloem maar het is het oog dat de wereld bekijkt op verschillende manieren. Het bronzen beeld is een bol die zeer fraai is gepatineerd. In totaal worden er 6 van gegoten.

Maestra

2007

Maestra straalt beheersing en rust uit.

la Diva

2007

De bronze Diva verleidt de kijker.

Dame met vlechten

2007

Een bronze Dame met vlechten die met haar speelse houding probeert te verleiden.

Immunotherapie

2016

Immunotherapie is gemaakt in opdracht van de OECI en beelt deze vorm van behandeling bij kanker uit. Door een medicament toe te dienen (element  2) dat interfereert met de kankercel (element 1) wordt eveneens ons immuun systeem (element 3) gestimuleerd om de kankercel te doden. Het is aan de prijs winnaar gegeven die erg veel gedaan bereikt heeft op dat gebied.

Punt en komma

2013

Punt en komma zijn of samen of onafhankelijk van elkaar maar altijd nodig om een onderbreking te maken in hetgeen uitgedrukt moet worden: nadenken. Gemaakt in opdracht voor de OECI (www.oeci.org) Unicum

Aan het strand

2010

Deze vrouw  zit heerlijk te lezen in de zon, aan het  strand, ondanks alle drukte.Beeld wordt 7 keer gegoten.

op vakantie

2010

Languit lezend in de zon met een hoed op, genietend van de vakantie; wordt 6 x gegoten

Torso

2005

Een bronzen vrouwen torso; de vrouw kijkt om zich heen. Vooralsnog een unicum.